BRAINSTER

Ајде заедно да го промениме начинот на кој учиме!

Ние веруваме дека секој поседува практични вештини да предава како и постојана потреба да стекнува нови знаења.
Затоа гo создадовме Brainster.

Brainster е платформа за офлајн курсеви каде ќе можете да предавате и да посетувате курсеви на најразлични теми - од курсеви за изработка на мобилни апликации, до курсеви за улична фотографија.

Нашата визија е да го претвориме целиот град во универзитет, секој простор во училница и секој од нас во инструктор и студент.

Brainster Ви овозможува активно да учествувате во градењето на локалната 2.0 заедница, да се вмрежите со луѓе со слични интереси, да креирате, да го споделувате Вашето знаење и да учите од другите.

Нашата прва станица е Скопје. Очекувајте нѐ во септември на различни кул локации како co-working простории, работилници, акселератори, па дури и во кафулиња.